Biografi

Biografi

“Nobody gets to do that” og “You are AMAZING”  var blot nogle af de bemærkninger, der fulgte Conquerors i den uge koret deltog i verdens største gospelfestival, GMWA, i USA i juli 2010. Men hvem skulle da også have troet, at et dansk gospelkor ville vælte et afroamerikansk publikum i en sådan grad, at selv de største gospelstjerner lavede plads i deres koncertprogram – for at kunne præsentere: Conquerors from Denmark!


Det er ikke kun i USA Conquerors har succes. Herhjemme er Conquerors, med Claes Wegener i spidsen, primus motor i at definere det bedste og mest nyskabende på den danske gospelscene - og der er rift om pladserne, både som sanger i koret – samt når dørene åbnes til koncert og workshops. Konstant fornyelse er nøgleordet og fra et trofast publikum kvitteres med et ”I overgår jer selv – hver gang!”.


I rækken af ambitiøse initiativer kom i 2012 udgivelsen af CD’en Gospelsalmer - at synge gospel baseret på danske salmetekster. Ideen med projektet er at bygge bro mellem den danske salmebog og den gospelmusik, som har fået tag i så mange danskere i de senere år. 


Gospelsalmer CD'en kan downloades på iTunes